Aoleo, mama ei de traducere! - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

miercuri, 21 martie 2018

Aoleo, mama ei de traducere!

Aoleo, mama ei de traducere!

Provocarea de astăzi vine tocmai de la e-trad.ro - Primul magazin online de traduceri din România. Lumea de astăzi trece printr-un proces complex de digitalizare, comenzile online și plata cu cardul au devenit foarte populare în ziua de astăzi, e mai comod și mai rapid. Tocmai din acest punct de vedere, firmele din toate domeniile trebuie să țină pasul cu tehnologia. Nici traducerile nu fac excepție. În acest scop a fost creeat primul magazin online de traduceri din România unde interacțiunea fizică, drumurile inutile și timpul pierdut sunt eliminate.

Importanța de a fi în pas cu tehnologia 

În ziua de astăzi, tehnologia a crescut foarte mult, încât aparatele ne fac toată treaba, noi, numai trebuie să le programăm. În acest fel timpul este economisit, confortul este pus pe primul plan iar efortul fizic la locul de muncă este eliminat.

Orice magazin, orice firmă are posibilitatea plății cu cardul sau online. Să vă dau un exemplu: Mergi la un magazin al cărui proprietar nu are modalitatea plății cu cardul, tu ieși din acel magazin cu gândul că este învechit și cu siguranță pe viitor nu vei mai merge la acel magazin. De ce? Acel magazin neavând modalitatea de a plăti cu cardul, tu ești nevoit să mergi până la bancomat, să scoți bani de pe card și să te reîntorci, ceea ce înseamnă drum inutil și timp pierdut. Astăzi, omul de rând nu are nevoie de așa ceva, el are nevoie de confort, rapiditate și timp fructificat.


De ce am ales eu mediul online?

Lucrurile stau așa, de mic copil mi-a plăcut tehnologia și tot ceea ce înseamnă. Stăteam pe lângă tăicuțul meu când repara calculatoare, când făcea tot felul de programe, în acest fel am ,,furat'' meserie de la el și a început să îmi placă și mai mult. 

Simt că astăzi fără tehnologie nu ne-am descurca, nu am mai avea timp din cauza activităților zilnice. La mine s-a întâmplat în felul următor, am depus un CV pentru un job în străinătate, cu toate că în gândul meu nu prea aveam speranțe de acceptare. În final am parcurs inbox-ul și am văzut un mesaj cum că aș fi fost acceptat pentru job.

Toate bune și frumoase până când mi s-a spus condiția. Condiția era ca eu să trimit toate actele necesare, traduse legal către firma respectivă. Bun, actele le aveam dar traducere lipsea cu desăvârșire din peisaj. Neavând timp destul la dispoziție pentru drumuri către birouri de traducere, am căutat pe internet ore în șir dar nu am găsit nimic. Mergând la birourile de traduceri, mi-au comunicat că nu pot să le facă pe loc, ci trebuie să aștept nu știu câte săptămâni. Nervi, nervi cutare cutare. 

În săptămâna aferentă trimiterii traducerilor, s-a organizat o petrecere la un prieten, în cadrul acestei petreceri am dat peste un prieten, acest prieten era exact în situația mea, până în momentul în care a dat peste e-trad.ro primul magazin online de traduceri din România.

Aflând de magazinul respectiv, am început să caut pe internet informații. Am aflat următoarele:

Platforma de traduceri e-trad îți pune la dispoziție comenzi online direct prin telefon, finalizarea comenzii în mai puțin de patru minute, plata direct cu cardul și beneficiul prețului avantajos (fără TVA).

Având nevoie de traduceri documente personale, am procedat spre pagina respectivă unde am dat comanda pentru ceea ce am avut nevoie. Țup țup, comanda a fost finalizată iar eu am beneficiat de documente în timp util.


Concluzie

Prin platformele online, prin plata directă cu cardul, economisim timp, eliminăm drumuri inutile. Tehnologia ne ajută prin fructificarea inteligentă a timpului. 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018