Casă de vis cu Vindem-Ieftin - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

duminică, 11 martie 2018

Casă de vis cu Vindem-Ieftin


În articolul trecut, îți povesteam despre visul meu de a avea o casă și despre demersurile făcute împreună cu o echipă profesionistă de arhitecți proiectanți. Astăzi am să îți povestesc despre procurarea materialelor necesare construcției împreună cu Casa de comenzi Vindem-Ieftin.


După ce am făcut demersurile necesare finalizării proiectului, m-am gândit că e nevoie de materiale de construcții. O scurtă căutare pe internet, mi-a dat răspunsul, Casa de Comenzi Vindem-Ieftin, un concept unic în România: fără stocuri, fără manipulări de marfă și cu transport direct de la producător ceea ce e clar mai ieftin decât dacă cumperi de la un anumit magazin.


Datorită site-ului lor, conceptul unic este valorificat prin faptul că ei spre deosebire de alte magazine online, nu oferă prețuri. Tu, în calitate de client, vei da comanda necesarului de materiale iar ei îți vor face o ofertă de preț potrivită nevoii tale.
Avantajele achiziționării materialelor prin Vindem-Ieftin:


- Avantajul de a cumpăra totul dintr-un singur loc și economisirea timpului și a banilor 

- Compararea ofertelor altor furnizori față de Vindem-Ieftin
- Beneficiul de a avea consiliere gratuită pentru informații privind produsele
- Marfa livrată direct de la producător, fiind ambalată corespunzător ajunge la noi în cele mai bune condiții
- Riscul la achiziție este eliminat
- Vânzarea exactă la nevoile clientului

Tratând fiecare client în funcție de ce își dorește să achiziționeze, este un plus în scurtarea drumului de la producător la clientul final, marfa ajungând direct pe șantierul nostru. Așadar sunt excluse costurile de depozitare, manipulare și încă un transport.

De obicei firmele care fac investiții în dezvoltarea lor și achiziționează materiale de construcții se duc direct la producător cu impresia greșită că vor obține prețuri foarte bune. Defapt ei cumpără mai scump deoarece sunt tratați ca și clienți finali.

Un search prin magazinul virtual mi-a făcut o părere plăcută, deoarece site-ul este aranjat frumos, produsele sunt puse pe categorii, deci nu trebuie să te chinui prea mult ca să cauți ceea ce ai nevoie.


În trecut am mai pățit ca fel de fel de meseriași să vină cu prețurile lor, cu materiale de la diferite magazine, astfel am cheltuit o grămadă de bani. De data asta, am cumpărat eu materialele și ceva mi-a zis că nu am să regret.


Într-adevăr așa a fost, nu am regretat, mi-am făcut o listă cu necesarul de materiale, am trimis-o celor de la Vindem-Ieftin dar nu înainte să mă uit la recenziile video lăsate pe site-ul lor, care m-au făcut încântat să lucrez cu această firmă.


În primul rând am avut nevoie de materiale pentru structură și fundație, care efectiv le-am găsit foarte ușor datorită structurii site-ului. Fiecare dintre materiale având specificațiile tehnice necesare.


Apoi am avut nevoie de materiale pentru realizarea tencuielii și de vopsea. După toate acestea a venit în calcul căutarea de acoperișuri. Intrând la categoria acoperișuri pe site, am avut plăcerea de a vedea multitudinea de modele din care am putut alege.


Având toate acestea m-am gândit să mă uit și de instalații electrice apoi de instalații termice unde iarăși am putut găsi tot ceea ce am avut nevoie.


Având necesarul de materiale complet, l-am trimis celor de la Casa de comenzi Vindem-Ieftin apoi în decurs de câteva ore am primit un e-mail în care mi-a fost specificată oferta de preț. M-am bucurat că au fost prompți în trimiterea email-ului, dar citit oferta de preț bucuria mea a fost mai mare, deoarece costul materialelor era mult mai ieftin decât dacă luam materiale de la un magazin local.


Am analizat foarte bine oferta și am dat comandă pentru toate materialele de care aveam nevoie. Am fost uimit și de faptul că în decurs de două zile calendaristice am primit materiale în șantierul meu. După despachetarea materialelor am avut o surpriză. Materiale în ciuda faptului că erau ieftine, erau materiale de calitate superioară, un plus foarte important pentru Casa de comenzi.


În cele din urmă meseriașii mei s-au apucat de lucru pentru ca acest vis să devină realitate.


Articol scris pentru Spring Superblog 2018.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu