CND TURISM. Drumul tău spre cunoaștere - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

marți, 20 martie 2018

CND TURISM. Drumul tău spre cunoaștere


Salutare, eu sunt Tudor și astăzi vom vorbi despre călătoria spre cunoaștere

Prezentare


Iată, o nouă zi, o nouă provocare. Astăzi agenția CND TURISM-Vacanțe speciale ne trimite cu imaginația spre destinații exotice. 

CND Turism - Vacanțe speciale e o agenție de turism, specialitatea lor fiind călătoriile ALTFEL: călătorii în familie, croaziere, circuite, sejururi, pelerinaje, călătorii de afaceri, vacanțe pentru luna de miere, programe de week-end - intern sau extern, până la vestitele programe Work&Travel care ne trimit în SUA.

Cu aceste vacanțe speciale puteți beneficia de pachete care includ destinații speciale pentru vacanțe speciale atât pentru dumneavoastră cât și pentru familie.

Călătoriile reprezintă surse de informare, recreeri fizice cât și psihice, în opinia mea, călătoriile te ajută să îți lărgești orizontul, ceea ce ai învățat în liceu sau în facultate, vei vedea și pe viu.

Călătoria este un mod de a cunoaște persoane noi, locuri noi dar și tradiții și obiceiuri noi. În opinia mea, călătorul neinițiat ar trebuii să aibă parte de un ghid specializat în domeniu pentru aprofundarea cât mai clară și mai concisă a cunoștințelor.

Provocarea de astăzi, mă trimite într-o destinație exotică, ceea ce îmi doream cel mai mult, adică în CHINA. 

Acest pachet de destinații exotice pentru vacanțe speciale m-a lăsat sincer cu gura căscată, ieftin și de vis, tot ceea ce îmi doream mai mult.

Mai exact în destinația Mandarin Oriental Sanya. Îmi voi pregăti bagajul dar de data aceasta nu voi citi nimic despre această locație deoarece vreau să mă las surprins la fața locului. Îmi doresc de mult să vizitez China deoarece mă fascinează cultura și traiul lor. 

Vă voi vorbi despre câteva motive pentru care mă fascinează cultura și traiul:

1. Apariție


Civilizația chineză a apărut în mileniul al III-lea î.Hr. pe văile fluviilor Huanghe și Yangtze. Împăratul Shi Huangdi a întemeiat dinastia Qin și a unificat principatele existente într-un singur imperiu. Dinastia Han a deschis comerțul cu Occidentul.

Sursa: Wikipedia⟸Fluviul Galben (Huanghe)

Sursa: Wikipedia


                                                                               
                                                                Fluviul Yangtze


 2. Religie


Religie:

Cele trei mari religii ale civilizației chineze:

Daoismul - este o religie a chinezilor, întemeiată în secolul al VI-lea î.Hr. de către Lao Zi, de profesie filozof. Geografic vorbind daoismul este popular în China și în alte țări ce au minorități chinezești

Confucianismul - Întemeiată de către marele filozof Confucius, este o religie cu un număr de 6.000.000 de adepți, preocuparea acestei religii fiind principiile bunei conduite, înțelepciunea practică și relațiile sociale.

Budismul - Religie și filozofie orientală.


3. Port național, tradiție și obiceiuri:


Pe mine, mă fascinează foarte mult îmbrăcămintea chinezilor originari. Costumul tradițional chinezesc este foarte impresionant datorită atenției acordate detaliilor stilizate de pe acesta.

Costumul tradițional chinezesc se numește Hanfu. În China, este purtat numai în timpul festivitățiilor sau a diferitelor ceremonii, precum și în etapele cinematografice, în filmarea filmelor istorice.

Este constituit dintr-o cămașă lungă, mânecile sunt de obicei largi și o fustă lungă care se extinde până în partea de jos.

Concluzie:

În opinia mea, călătoriile sunt un prilej spre cunoaștere. Organizate cum trebuie, aduc o bucurie și o satisfacție enormă asupra sufletului călătorului. China este o țară care merită vizitată atât pentru construcțiile fabuloase, cât și pentru modernismul de care dau dovadă în ziua de astăzi

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018