La Mulți Ani femeie, nu doar de 8 martie, ci în fiecare zi! - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

vineri, 9 martie 2018

La Mulți Ani femeie, nu doar de 8 martie, ci în fiecare zi!De ce te iubim femeie? Te iubim pentru zilele senine, pentru că alături de voi avem curajul să fim bărbați. 

Să începem așa, tu, femeie, te-ai născut și ai apărut de-a dreapta bărbatului. Ai fost creată de către Dumnezeu reprezentând frumosul, naturalețea și finețea. Noi bărbații suntem reprezentanții puterii, șarmului și cuceririi. Voi ne faceți viața mai frumoasă, alături de voi avem putere, avem curaj.8 Martie - Ziua internațională a femeii a apărut ca, comemorare atât a realizărilor sociale, politice și condițiile economice a femeilor cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.

De ziua femeii, noi, bărbații adresăm cuvinte frumoase femeilor, facem gesturi fermecătoare, trimitem flori online sau offline dar femeia nu trebuie apreciată doar în această zi, ci în fiecare zi până la sfârșitul vieții pentru că merită.


De 8 Martie florărie Interflora România - flori la domiciliu, fiind o florărie online, ne ajută cu livrări online. Bărbații comandă flori online, care apoi sunt livrate către femeile cărora vor să le facă ziua frumoasă.


Pe site-ul florăriei, găsiți fel de fel de buchete, care de care mai speciale. Oferte cu tendințele de an, sau cataloage pline de oferte speciale.


Idei pentru 8 martie:


- Mesaje de felicitare creative și inspirate

- Cadouri ieșite din comun
- Buchete de flori extraordinare

De ce ești importantă în viața noastră? Alături de tine suntem puternici, alături de tine ne întemeiem o familie, tot ce facem și tot ce realizăm, reușim datorită ție. Tu, femeie, știi să ne susții, știi să ne ridici atunci când suntem jos, știi să ne îmbărbătezi cu cuvintele tale duioase și pline de farmec.

În fiecare an, în data de 8 martie, eu obișnuiesc să cumpăr flori alături de mici atenții, fiecărei doamne sau domnișoare cu care lucrez. În această zi sărbătoresc atât colegele de la locul de muncă cât și femeile apropiate cum ar fi mama și bunica mea cărora le datorez toată viața. Mama m-a născut iar bunica m-a crescut cu toată dragostea ei, iar datorită lor sunt omul care sunt astăzi. 


Așa că în această zi, vreau să le fac să se simtă cât mai speciale și cât mai iubite. Le ofer flori dar pe lângă flori, le ofer ceva ieșit din comun, le duc la un spectacol, le fac chiar eu spectacolul plin de surprize.


Femeile trebuie iubite și apreciate, pentru tot ceea ce sunt ele în viața noastră, pentru tot ceea ce fac ele pentru noi. Fiecare trebuie să depunem un minim efort pentru a le arăta că le apreciem.


Ziua internațională a femeii s-a sărbătorit pentru prima dată în 28 februarie 1909 în New York, în amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, grevă care a avut loc în 1908, cu ocazia Internaționalei Socialiste reunită la Copenhaga, activista socialistă germană Luise Zietz împreună cu colega ei Clara Zetkin propun sărbătoarea zilei internaționale a femeii, fără a specifica o dată anume. În anul 1917, ultima duminică din februarie conform calendarului pe stil vechi a coincis cu ziua de 8 martie pe stil nou.Articol scris pentru Spring Superblog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu