Sejur la Mamaia, o mini(vacanță) pe cinste! - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

joi, 29 martie 2018

Sejur la Mamaia, o mini(vacanță) pe cinste!


De ce Mamaia?


Cum vă povesteam, am participat la competiția Spring SuperBlog 2018. A venit proba a 12-a și cu această ocazie am aflat că sponsorul nostru este Hotelul Aurora** Mamaia Hotelul va fi și gazda noastră, a participanților în perioada 4 - 6 mai 2018.


Hotel Aurora** Modernism, confort și servicii de calitate!


De ce modernism?

Modernismul în zilele noastre e ceva de nelipsit, oriunde mergem căutăm să avem parte de spațiu cât mai modern, dotat la standardele actuale. Modernismul înseamnă preferința unei persoane pentru tot ceea ce este nou.

Așa și la acest hotel, fiind un spațiu de cazare renovat în anul 2008, mă aștept în recepția hotelului să am o impresie de nou, cu mochete, scaune și canapele moderne. Mă aștept ca hotelul să aibă lift ca să nu fie nevoie să îmi urc bagajele pe scări. 

De ce confort?

Sănătatea, starea spirituală și mentală sunt atuuri foarte importante când vine vorba de confort. Intrând pentru prima dată pe ușa hotelului am nevoie să văd curățenie, eleganță și stil în design.

De ce calitate?


Atuurile prin care un turist beneficiază de anumite servicii de calitate în regim hotelier sunt:

- Primirea călduroasă din partea gazdelor;

- Răspunsul prompt și clar asupra cazării;

- Răspunsul prompt asupra eventualelor reclamații sau probleme;

Unitatea este și un hotel cu piscinăașa că ai șansa să te relaxezi seara, la lumina stelelor, pe un șezlong alături de muzica de pe fundal!

Cea mai benefică mini(vacanță)


După atâta timp în care am lucrat și am participat la competiția Spring SuperBlog 2018, în care am redactat o grămadă de articole, a venit timpul pentru o bine-meritată vacanță.

Unde să mă duc și ce să fac? Aceste două întrebări rezonau în capul meu. Noroc am avut cu organizatorii competiție că ne-au spus cine va fi gazda Galei de premiere. 

Cu ocazia aceasta, am petrecut câteva ore căutând obiective turistice Constanța, locuri unde aș putea să mă relaxez și locuri unde aș putea să am activitate. Acum, să vă spun ce aș vrea să vizitez și motivele aferente.

ConstanțNu aș putea să pierd ocazia de a vizita cel mai vechi oraș din România. Pe de altă parte, ar fi culmea să mergi în Constanța și să nu mergi în port să îți faci câte un selfie cu iaht-urile poposite în zonă;

Cazinoul Fiind un monument istoric, îți rupi din timp pentru a te interesa despre construcție, despre modul în care a fost construită, despre ce evenimente s-au ținut în această clădire și ce personalități i-au trecut pragul;

Moscheea Carol I Aici deja e vorba despre turismul religios, vrei să afli ce lăcaș de cult este acesta, ce religie se practică. Vrei să afli ce impact a avut istoria asupra acestei moschei. Impresia pe care ți-o creează moscheea te duce cu gândul la stilul egipteano-bizantin cu inserții arhitecturale românești;

Farul Genovez - Aici te oprești ca să poți admira în tihnă spre orizonturi marea. Privind în larg, imaginația îți fuge spre vechile ambarcațiuni ale grecilor, otomanilor, romanilor;

După ce voi vizita toate acestea, voi căuta minunatul parc acvatic Aqua Park Constanța, unde mă voi recrea și mă voi distra. Modul de distracție în acest parc pentru mine e încercarea tuturor toboganelor acvatice.

Sfârșitul mini(vacanței)!


Normal dragii mei, după vacanță urmează să ne reîntoarcem acasă la munca și stresul cotidian așa că voi încerca să profit din plin de această mini(vacanță). Dacă v-am trezit interesul pentru orașul Constanța vă rog să nu ezitați și să contactați cât mai repede Hotelul Aurora** .


Articol scris și redactat pentru Spring SuperBlog 2018!