AVBS Credit susține cauza nobilă pentru educație - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

vineri, 6 aprilie 2018

AVBS Credit susține cauza nobilă pentru educație

În această dimineață, m-am trezit plin de energie, cu gândul de a face un lucru bun pentru comunitate. În mine rezonau frâul liber, imaginația și voința de fier. Văzând multe cazuri în care copii defavorizați nu pot avea parte de învățământ adecvat. 


M-am gândit că e momentul să iau eu inițiativa și să vin cu o propunere care va schimba această situație.

Bun, m-am trezit dis de dimineață, deoarece orice lucru bun și prosper începe devreme! Mi-am făcut o cafea și am deschis calculatorul, m-am informat despre mai multe cazuri și am găsit unul interesant!


Citind, printre rânduri am aflat de un caz din localitatea Câmpeni. Flavia, născută în 2005, este un copil cu dificultăți de adaptare, excesiv de timidă, introvertită în relație cu colegii, incapabilă de finalizarea unei acțiuni intelectuale, refuzând să accepte sarcinile stric școlare!


Obiectivele mele în acest caz presupun:


- Determinarea cauzelor acestei situații

- Eliminarea acestor cauze
- Elaborarea unui proiect educațional de intervenție, care să remedieze prin acțiunea de consolidare situația, să ridice gradul de pregătire al copilului și să prevină abandonul școlar, să-i redea încrederea în sine și să-l conducă spre o atitudine pozitivă.


Strategii de intervenție a cadrului didactic

Aceasta presupune identificare de către cadrul didactic a timidității și a tendinței spre introvertire a Flaviei față de noii colegi. 

Atribuirea de sarcini în vederea stabilirii voinței de rezolvare. 

Rezolvarea de teste în vederea stabilirii nivelului intelectual al copilului.


Soluțiile aferente cazului!

Propun prin prezenta, implementarea unui plan la nivel național pentru educație specială față de acești elevi. Cadre didactice specializate, care să se ocupe doar de acești copii. 

Doresc înființarea unui centru destinat copiilor defavorizați. În acest centru se vor desfășura activități precum:

- Consilierea psihologice a elevului
- Însușirea cunoștințelor privind materiile actuale
- Dobândirea treptată a nivelului de inteligență
- Creație și activități manuale întreprinse împreună cu elevul

Pentru toate acestea, voi avea nevoie de AVBS Credit, expert în servicii financiare și compania numărul 1, cu capital 100% românesc, din domeniul intermedierii creditelor, al cărei aport constant contribuie la bunul mers al societății și la dezvoltarea antreprenoriatului românesc.

Toate aceste obiective îmi propun să le realizez deoarece și copii defavorizați au nevoie de educație și cred cu tărie că, prin sprijinul oamenilor ajungem mari.


„Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018, la proba sponsorizată de brokerul de credite – AVBS Credit: www.avbs.ro, compania de intermedieri credite bancare numărul 1 în România, după cifra de afaceri, în topul companiilor cu capital 100% românesc, în domeniul brokerajului bancar. Visează… Obține cu AVBS!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu