Îmbătrânești frumos cu ajutorul produselor Farmec! - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

vineri, 6 aprilie 2018

Îmbătrânești frumos cu ajutorul produselor Farmec!

Cum îmbatrânesti frumos cu ajutorul produselor farmec

Astăzi, ne aflăm la ultima provocare! Aceasta vine din partea companiei Farmec. V-am vorbit despre produsele gamei Gerovital în acest articol

E o zi minunată, în așteptarea galei de premiere SuperBlog, nu mă las pe breazdă și vă scriu încă un articol. În acest articol vă voi prezenta gama Gerovital H3 Hyaluron C produs de Farmec. 


Gama Gerovital H3 Hyaluron C conține următoarele produse:

- Fiole cu Acid Hialuronic
- Cremă antirid contur ochi și buze
- Cremă antirid de zi
- Cremă antirid de noapte
- Apă micelară Hyaluron C 

În articolul precedent spuneam despre Farmec că este cel mai mare producător de cosmetice din România și unul dintre cei mai importanți din Europa de Sud Est. Aici mai adaug și faptul că după luni de teste, am ajuns la concluzia că sunt cei mai căutați și mai buni de pe piață. Produsele lor nu au egal.

Compania nu se lasă și își dezvoltă portofoliul cu această nouă gamă dedicată estompării semnificative a ridurilor, hidratării și regenerării pielii.

De ce să aleg produsele gamei Gerovital Hyaluronic?

1. Fiolele conțin un ser bogat în acid hialuronic pur și lipozomal care, împreună cu Vitamina C, stimulează procesul de reînnoire celulară,  efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii.

2. Crema antirid de zi are efecte de hidratare intensă, antirid și de protecție împotriva poluării urbane și Crema antirid de noapte stimulează procesele regenerative la nivelul pielii în timp ce tu îți reîncarci bateriile.

Ce înseamnă îmbătrânirea frumoasă?

Toți, mai devreme sau mai târziu o să trecem prin procesul de îmbătrânire, dar produsele cosmetice și gamele oferite de către companii ne fac să îmbătrânim mai frumos. Pielea noastră se va bucura de regenerare, vom beneficia de un ten strălucitor și revigorat.

,,Îmbătrânirea este un proces caracterizat prin modificări treptate și spontane, având ca efect maturizarea în timpul copilăriei, pubertății și perioadei de adult tânăr, iar apoi declinul multor funcții ale organismului în timpul vârstei a doua și a treia'' spune Iulia Pocol web editor al site-ului Ce se întâmplă doctore?

Cum ne menținem sănătatea, vitalitatea și frumusețea?


Ca să îți menții sănătatea, ai nevoie în primul rând de un stil de viață sănătos. Fă-ți un program zilnic, în care să incluzi timpul de muncă, timpul liber, timpul de odihnă dar și sportul. Sportul e foarte important în menținerea sănătății, vitalității și frumuseții. Prin sport elimini substanțele nocive din corp, elimini grăsimile și te revigorezi.

Fă-ți și mențineți un regim alimentar sănătos, nu mânca în exces. Menținerea unei greutăți ideale e foarte importantă în procesul de revitalizare. Un regim sănătos înseamnă fără sucuri acidulate din comerț, fără mâncare fast food doar sucuri naturale și mâncare moderată și regulată.

În încheiere pot să spun că experiența mea cu produsele celor de la Farmec este una plăcută. Chiar folosesc acum o cremă hidratantă de la ei și pot să spun că are mare succes. Pielea mea este mai hidratată și mă bucur de un aspect plăcut al tenului.

Articol redactat pentru proba nr.16 a competiției Spring Superblog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu