Vacanță fără paparazzi marca Christian Tour - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

miercuri, 4 aprilie 2018

Vacanță fără paparazzi marca Christian Tour

Gândul personificării!

Bună dimineața! Începem o zi încântătoare, dimineața, proaspăt trezit, îmi încep ziua făcându-mi o cafea, pornind calculatorul și ascultând playlist-ul meu preferat. Acesta se compune din câteva piese rock lente, cu un mesaj profund!

Așa începe pentru mine o zi minunată! Sunetul melodiilor preferate pe fundal, ciripitul păsărelelor și un soare sublim pe cer. Între timp, mi-a venit o idee minunată, aceea idee spontană care trebuia pusă în practică imediat pentru a avea efect.

Ideea mi-a venit ascultând The Other Guy interpretată de Stevie Hoang din albumul ALL FOR YOU! Ascultând această minunată piesă, m-am gândit să mă întrupez (fictiv) în altă persoană. O persoană minunată, un artist celebru. Având o viață clasică în care nu ieși cu nimic din comun, râvneam tot timpul spre o viață celebră, în care să mă cunoască toată lumea!

Așa că, de acum eu va fi alt eu, mă veți cunoaște ca James Hetfield, un celebru cântăreț aparținător formație Metallica. Fiind o trupă Heavy Metal din Los Angeles, California, USA și veche pe deasupra, este cunoscută în întreaga lume și ascultată de milioane de oameni.

Personificare în James Hetfield!

Deci de astăzi, mă cunoașteți ca vedetă! 

Mă numesc James Hetfield, m-am născut pe 3 august 1963 în Downey, California. Sunt descendent din nemți, englezi, irlandezi și scoțieni. În viața de zi cu zi practic o varietate de activități cum ar fi vânătoarea, skateboarding, ski-nautic, jet ski dar îmi place și să personalizez autovehicule și motociclete.

Ca vedetă, activez în cadrul trupei pe post de chitarist dar sunt și membru fondator! După multe succese cu trupa, am ajuns să devin celebru. Bineînțeles, la început eram în culmea fericirii, ieșeam pe stradă, toată lumea mă cunoștea, toți voiau autografe, era genul de viață perfectă, ieșirea din anonimat.

După ceva timp, nu mă mai simțeam așa bine. De ce? Au apărut jurnaliștii, cei care îți fac viața un calvar, ei trebuie să știe tot amănuntul despre tine ceea ce e cam inconfortabil din prisma unui artist.

Vacanța perfectă, fără picior de jurnalist!

Anul acesta, m-am hotărât să merg într-o vacanță. Dar vacanță de tipul, eu cu familia mea, în liniște! Acum, vreau să intru pe modul incognito, modul acela care te face invizibil, în care să merg într-o anumită locație fără să mă cunoască nimeni, fără să fiu deranjat de obiectivul camerei, de cerneala stilourilor și de mirosul de ziar!

O scurtă căutare pe internet pe agenția Christian Tour, în categoria vacanțe Christian Tour, mi-a dat răspunsul!

Un răspuns care a venit ca o alinare pentru un suflet chinuit, toată ziua în raza aparatelor foto, toată ziua subiect pe primele pagini ale ziarului, m-am săturat. 

Așa că, dragii mei, vom merge în Egipt . O țară de aur, în care mă voi bucura de clipele minunate petrecute cu familia mea, fără frica de a da peste vreun jurnalist dornic să mă acapareze!

Eu, am ales hotelul Senior Voyage 3*, pe o perioadă de 7 nopți. În prețul hotelului îmi intră cele șapte nopți de cazare, transportul cu avionul, camere standard și voi beneficia de regimul all inclusive. Perfect pentru mine, deși, am bani, am ales un hotel ieftin deoarece așa nu voi fi recunoscut în public. Hotelul e situat în cartierul Al-Dahar din centrul orașului Hurghada. Deoarece sunt un amator la pescuitului și aflând că acest oraș este un fost sat pescăresc, cuvântul minunat rezona în capul meu. În această stațiune am ocazia de a face scufundări și de a vedea una dintre cele mai frumoase bariere de corali din lume.

Al-Dahar fiind partea antică a stațiunii, am ocazia de a vizita monumentele istorice din zonă și eventualele statui comemorative.

Ca specialități culinare, Egiptul fiind pe malul Nilului este bogat în culturi generoase de legume, cereale și leguminoase. Având influențe din bucătăria nord africană, cea arabă și pe alocuri chiar cea grecească voi degusta din fiecare bucătărie câte un preparat pe zi. Ca specialitate locală, chiar nu voi pierde Shakshouka, un preparat consumat cel mai des la micul dejun datorită faptului că acesta conține ouă. 

Articol redactat pentru competiția Spring Superblog 2018