Care sunt cele 10 articole din garderoba ta? Află care sunt cele mai importante piese vestimentare din garderobă! - Tudor Reviews and others

Tudor Reviews and others

Recenzii de cea mai înaltă calitate despre o mare varietate de produse, dintr-o gama largă de categorii, de la tehnologie până la stil de viață. Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

joi, 4 octombrie 2018

Care sunt cele 10 articole din garderoba ta? Află care sunt cele mai importante piese vestimentare din garderobă!

Bine v-am găsit!

Iată, un nou început, noi provocări, a început ediția aniversară 10 ani de Superblog. Am început dimineața făcându-mi o cafea apoi mi-am deschis căsuța de e-mail. După câteva mail-uri citite, am rămas plăcut surprins să aflu că s-a dat start-ul competiției și s-a afișat prima probă!

Ediția aceasta prima provocare vine de la ANSWEAR, retailer-ul multibrand lansat în Polonia continuându-și ascensiunea pe toate piețele în care este în prezent ( Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina și Ungaria). 

Echipa ANSWEAR ne invită la o trecere în revistă a 10 produse pe care ar trebuii să le avem în garderobă. 

Încep prin a vă spune că în garderoba mea prima piesă dar și cea mai importantă e cămașa deoarece am un loc de muncă unde în majoritatea timpului se cere ținută office!

În general eu aleg cămașa slim fit, modelul care se poate purta peste pantaloni pentru job iar pentru petreceri aleg cămășile în carouri de diferite culori! Mai jos vă las câteva modele!Deoarece ne apropiem de sezonul rece a doua piesă vestimentară pe care o trecem în revistă e paltonul . Aici paltoanele mele preferate sunt cele scurte deoarece sunt mic de înălțime și cel scurt mă avantajează!


Piesa vestimentară cu numărul trei e sacoul, găsești tot felul de tipuri de sacouri în comerț dar eu le prefer în general pe cele casual. Cum sunt cele casual? Sunt acele sacouri care se pot purta alături de un tricou și o pereche de blugi formând o ținută smart-casual.


Locul patru în top e ocupat de pantaloni, fie că alegi pantaloni de stofă, blugi sau alte materiale, eu consider că blugii se pot asorta destul de bine cu orice ținută!

Pe locul cinci avem tricourile, garderoba mea e plină de tricouri polo, tricouri de diferite culori sau cele în V care se pot asorta și ele cu un sacou!

Ghetele ocupă locul șase în top, ceea ce aleg eu de zi cu zi în sezonul rece sunt ghetele elegante.

Locul șapte respectiv locul opt sunt ocupate de cravate și curele iar locul nouă și locul zece îl ocupă vesta respectiv puloverele.

Acesta e topul făcut după garderoba mea, dacă mai aveți idei sau top-uri personale vă invit să le împărtășim!

Vă îmbrățișez cu căldură, pe data viitoare!

Articol scris pentru SuperBlog 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu